normal ke ?

Hi mommy semua nk tanye normal ke keputihan yg melampau 37weeks?

3 Balas

saya ank ke 2 smpai la ngandung yg ke 4 ni.. smua kputihan yg cair bnyak jgk laa kdg rasa mcm yg kalau haid terasa dia ngalir kan... haaa rasaa cenggitu tapi sya x gtal laa.. dlm bbrpa mnggu sya besalin daa... skrg ngandung yg ke 4pun sma jgk.. so tau daa tnda2 x lama lgi bsalin laa sbb kdg bby mgeras kputihan yg cair tu akn kluar jgk... skg da 33week 2day ✌️

Better refer ke doktor . Sbb symptom keputihan yg banyak waktu prwgnancy itu byk faktor tp antara yg ditakuti disebabkan GBS ( Group B strep) ada bacteria dkt area vagina kita.

Better refer dgn doc