Haiii mommies2 semua..sy nk tanye..skrg sy da 23weeks,,normal ke keputihan bnyak??? Anak first tk be

Haiii mommies2 semua..sy nk tanye..skrg sy da 23weeks,,normal ke keputihan bnyak??? Anak first tk berapa tahu..

2 Balas

haa sy pun nak tanya benda sama. second mcm keputihan byk pastu lama2 dia gatal je. kerap cuci & tukar pantyliner. tido x pakai spender pun still ade & gatal .

3y ago

Bahaya tu, kena refer dgn doc sis

Pergi checkup nanti inform doktor.. sbb keputihan byk pun salah satu tanda jangkitan kuman/fungus nanti dorang akn beri antibiotik