Keputihan 37weeks

Hi mommies , sy dah 37weeks. & Kerap keluar keputihan yg kekuningan sikit tapi tak gatal & sakit . Perlu pergi klinik ke utk checkup?

2 Balas

Perlu sis. Sy pun ada keputihan kadang kuning, kadang hijau pun ada. Pergi cek dekat klinik, doc ambik sample. Alhamdulillah takde gbs. So keputihan sy tu normal je. Daripada sis duk risau2, baik pergi jumpa doc utk konfimkan. Kalau gbs bahaya kat baby nanti.

11mo ago

result gbs tu lama ke?

perlu tuk kenal psti adakah ia keputihan yg biasa normal dan ok atau alami gbs.....mg dpmudahkan segalanya amiin