Tips

Hai mommy , nak tanye keputihan tuh normal ke . Seblum ni saya penah gugur n skrg ade keputihan adakah normal ? Ade tak mommy yg nak shares cara nak setelkan keputihan ni , suggest ape ape produk . But saya still menunggu untuk pregant kembali . Masih menunggu rezeki . . ?❤

2 Balas

Timun la bg sy biasa buat bykkan keputihan, ibu sy bekas bidan, mmg larang makn timun, so sy mkn sorok2..haha..kalau keputihan berbau ke, kuning hijau ke, gatal kat miss V ke..better g klinik utk rawatan.. kalau awk still risau, g la klinik terus..

5y ago

Haah..sikit ala kadar pon tak pe..janji utk basah tekak..sy pon suke tp kdg2 kena kawal tekak..hahaha..

jaga makan

4y ago

Thank you for info 😘