Keputihan

Hai semua. Masuk minggu 28+ normal ke kalau keputihan melampau. Mcm basah selalu je panty. Kalau tak pakai panty liner. Warna keputihan mcm jadi kekuningan lekat kat panty. Normal ke???? ???

3 Balas

saya pernah ingat keputihan byk (2nd child)..rupanya ketuban yg leaking sikit2, jumpa doc baru tau itu leaking..terus induce utk bersalin awal

yer....keputihan melampau tu sis kena cuci part bawah masa mandi... nanti kalau dibiarkan gatal 2 semua...

Keputihan yg tak gatal dan tak berbau in shaa Allah takde apa-apa sis.