SUSU

Hi mommy semua, nak Tanya. baby saya dah 10bulan fully breastfeed. makan nasi. tapi susu badan saya dah makin kurang, nak bagi baby susu formula tapi dia taknak hisap susu botol tu. kesian dia asyik merengek tengah malam sebab susu saya takde 😩 macam mana ya tips nak ajar baby minum susu botol

3 Balas

sy rse susu sis ada je cme xsemeriah dulu sbb baby dh mula makan. jd, demand pn kurang. sis boleh je try bg.