Susu botol

Salam mommies, Tumpang tanya if baby nak je hisap puting botol tapi dia taknak minum susu tu , dia keluarkan je susunya . Kira dia taknak dengan susu tu atau mcm mana ya ? Sbb baby saya full bf and tak minum botol bfore this , nak ajar dia minum botol dgn susu fm . Thankyou. #pleasehelp #advicemommies #bantusharing #firstmom #baby_

1 Balas

possibly taknak dgn susu. awk blh pam dan masuk dlm botol..cuba semula