baby bump

Hai mommy semua , sy dh 4 bulan pregnant tapi baby bump belum nampak . Normal ke tu? ?

30 Balas

bg sy normal kot .. sbb sy dh nak bersalin baru org perasan sy pregnant .. pastu yg tau ramai tegur perot kecik .. x kisah lah mulut org .. yg penting checkup bulan2 baby sihat .. Alhamdulillah now baby dh 4 bulan 10 hr dh 7kg .. ms lahir 2.66kg at 36weeks 3d .. doakan baby sy membesar dgn sihat ..

Sy 8 bulan baru start nampak sis. Itu pun sikit je. Kalau pakai baju labuh memang tak nampak. Yg penting baby kat dalam sihat dan berat baby ideal. Jgn risau pasal baby bump.

Jgn risau as long ibu dn baby sihat sudah 😉sya mcm tu jgk nie dah final trmstr dah mcm peguin dh jalan slow mcm kura2 😅 lagi naik turun tangga

Normal... skrg dh nmpk pun... bila pkai baju... semua kata x nmpk mcm mengandung... hahaha... padahal suami dah tegur perut dh kedepan cngt...

normal,tp sy 3 bulan dah nmpk baby bump.skrg tngah mengandung ank ke 4 bru 13 mggu...tp perut mcm dah 5 bulan...

normal..sy pon dh 6 bulan org asyik kata keciknyaa perutt.. biarlah,janji baby sihat n aktif..🥰🥰

normal. sy pun perut kecik masa pregnant.9 bln mcm 6 bln je.. tp keluar baby x kecik sgt. 2.9kg.

Tak tahu knpe msti baby bump ni jdi punca ibu2 nk risau atau iri hti? Asal ibu dgn baby sihat sudahh lahhh

4y ago

Jangan ckp mcam tu Maybe bukan iri hati,terlalu exited nak rasa baby bump dalam perut ibu.Saya rasa smua ibu2 mengandung akan rasa hal yang sama macam dia.awak pun sama jugak awal2 pregnant mesti rasa bila dapat rasa baby bump.

Normal je. Sy 6 bln, still leh sorok2 lg. Pakai bju bsr skit x nmpk. Mgkin sb bdn chubby kot

😊,ada sesetengah orng bump tak nampak langsung tahu2 je dah bersalin. hehehehege