Scan 5-8 weeks

Hi mommy sekalian. Boleh ke share gambar scan baby usia 5-8 minggu? Sy scan 5 minggu nmpk kantung kecik je

4 Balas

sama la..sye scan pun kantung kecik..doktor kate sbb period irregular cycle jadi mmg kite kire da 5weeks tp sebenarnya bru 4weeks .. 2minggu sye gi scan dan bukak buku kat kk.. beberapa hari sblum raya..sbb anak first 7weeks da ade heartbeat.. dan sejarah gdm first pregnancy so kena cek up awal

Utk 5w normal, kantung kecil shj. Klu sis nak nmpk jelas, blh tunggu 8w. Ada rezeki blh nmpk heartbeat sekali ☺️

Assalamualaikum...hye ibu2...normal ke kalau scan 9minggu 4hari nmpk mcm tu🤭

memang nampak macam tu je sis kalau untuk 5 weeks

2y ago

saya punya 6 minggu 2 hari. Doktor cakap dah boleh nampak dia punya degupan jantung. nampak macam bayang2 gerak2 macam tu