Scan 5 weeks pregnant

Hi mommy2, normal ke scan 5w4d nmpk kantung kecil shj ? Ad yg mcm sy tak ? 😣#firstbaby #pleasehelp

Scan 5 weeks pregnant
3 Balas

Sya 4weeks tak nampak apa2 , kantung pun belum nampak . Tapi doktor ckp sya confirm Hamil . Dia kata tunggu seminggu lgi , esok ni pergi check up smoga skurang2nya sya nmpk kantung sprti yg lain .

Normal, Sy pun mcm ni masa check 5weeks++ dulu. Mcm a good sign la dah nampak kantung. Tgk next few weeks plk mcm mana perkembangan dia.

Normal