8 week 5 days first baby

Teruja bru 8 week 5 days scan td teruja happy nmpk heartbeat baby nmpk degupan jntung dye,dgr blum lg sbb baby kcik lg Dr kate..anggarn usia baby mse scan 8 week 2 days..doakan baby sy membesar dgn siht ye mommy2 sume?

8 week 5 days first baby
81 Balas

Sy scan 10 week dah ada tangan dan kaki bergerak terus x tido dokter ckp sy pon x percaya sy mengandung sedangkan sy datang uzur mcm biasa bila nk masuk bulan baru uzur terus stop tak sangka dah 10 week kandungan

4y ago

sis period tak teratur ke?period datang bnyk x?

Semoga baby dan sihat selalu ye.. Semoga kita semua dalam lindungan Allah SWT selalu.. , selamat menjaga kandungan ni dan selamat bersalin pada waktu yg ditetapkan nanty amin3 ya robbalamin❤

Sy yg tulis post ni,alhamdulillah skrg baby da 2 bulan lbh dah nk 3 bulan dah😉 Nur Faalihah

4y ago

Alhamdulillah

Alhamdulilah.. congrats sis.. moga mama n baby sihat2 hendaknya sampai due nt.. 🤗 jaga diri, jaga makan.. btw due kite selang sehari je..hehe

Alhamdulillah..sy pun nk masuk 8 weeks x sabar nk g scan lagi lagi first baby👶semoga kandungan ibu ibu sihat semuanye❤

Aminnn Ya Allah.. Anak Syurga yang Allah bagi tak lama lagi lahir.. mesti tak sabar kan?? Saya pun tak sabar nak tengok dia bln 12 ni 😀

Insyaallah aminn. Take care puan, jaga kandungan sebaiknya. Moga Allah permudahkan urusan hingga bersalin. Doakan sy ye menunggu hari je ni🙈

4y ago

Posting ni da lme alhamdulillah sy da slmt brsalin 20.1.2020 baby girl 2.6 kg,skrg baby da sbuln lbh dah😘

Tahniah 🤗💕. Allahumma Aamiin. Semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye.

Aminn Ya'Rabbal Alamin... Semoga baby awak membesar dgn sihat. Semoga dipermudahkan segala urusan awk sekeluarga.

Tahniah. Alhamdulillah semoga dipermudahkan sehingga bersalin nanti. Semoga selamat semua nya sis 🥰