Syukur Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah selamat melahirkan baby lelaki pada jam 6.55 am tadi (11/10/2020), due 17/10/2020.. Petang ni insyaAllah boleh balik, tapi baby kena tahan wad sebab nafas laju, tadi baby memang berak dlm perut.. Doakan baby saya cepat sembuh & cepat keluar wad.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. Aamiin2 ya Rabbal Alamin..

Syukur Alhamdulillah
61 Balas

tahniah selamat berpantang..jgn lupa minum bnyk air dan mkn yg berkuah.spy air susu cpt ada..dan pam susu tuk stok ank.klu ank xda jangkitan kuman(sbb da berak),3,4 hari ble kuar da tp klu ada jangkitan.on antibiotik nak seminggu jgk dlm ward.klu da 3 ari pas lahir, takut kuning plak.tp bergantung dgn kondisi bayi jgk la..ank sya dlu pun pas lahir TTN(nafas laju),3 ari duk SCN.ngam 30hb 7 raya haji sepatunya ble kuar,ehh..kuning plak..duk lg 2 ari pasang lampu biru..1hb ogos alhamdulillah discarge sbb kuning turun dan under klinik jer..

4y ago

tq infonya sis 🥰

ehh sama mcm saya jugak due baby 14/10/20 ..Alhamdulillah saya dan baby Selamat melahirkn ..pada 26/09/20 jam 4:55 pm ...alhamdulillah tahniah sis smoga baby sihat2 Selamat berpantang😊

4y ago

aamiin.. tq 🥰

Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

Wah tahniah sisss , semoga cepat sembuh . sy hari ni dah 40week2day 😕 baby takmau keluar lagi . doakan sy jugak ya siss

4y ago

aamiin.. semoga dipermudahkan urusan kita semua sis.. aamiin 🥰

Tahniah.. moga bby kmbali siht.. sy nie pn tnggu ms jgk dh 35 week.. xsabr nk jmpa bby..selmt berpantng yew sis..

4y ago

Amiinn..

Alhamdulillah. Congrats sis dan selamat berpantang ya. Saya masih menunggu bulan. Nervous pulak 🥴

4y ago

tq sis.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin

Alhamdulillah tahniah sis. Slamat berpantang. Smoga ibu n baby sihat n cpat boleh kluor wad.

Alhamdulillah tahniah. Semoga semua dipermudahkan. Apa tanda-tanda puan sebelum nak bersalin tu ye?

4y ago

perut kerap mengeras sis, baru keluar lendir + darah..

alhamdulillah ya Allah. selamat berpantang. cpt2 baik ibu n baby. take caree

Tahniah selamat berpantang. Sy hari ni dah 38weeks baby xnk keluar lg ni😌

4y ago

tq sis.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin..