Alhamdullillah....dh selamat bersalin baby boy 12/01/21…..baby x sabar nk kuar...due date 28/01/21

Dh selamat bersalin

Alhamdullillah....dh selamat bersalin baby boy 12/01/21…..baby x sabar nk kuar...due date 28/01/21
84 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.. Klu sis berminat, saya ada jual Kaftan Nursing 12inci zip.. Mmg senang nk menyusu 😉 feedback pun positive sis.. Sis boleh beli atau ushar2 dulu di shopee saya.. Sis search 👉 wanikraf 👈

alhadulillah..tahniah dan selamat berpantang..doa kan sy yer ni semoga sy bersalin awal, sy bersalin spatut nya 17/1/21..tp sampai skrg tkda tanda2 lagi nak bersalin..semoga la baby sy ni cepat keluar..x sabar nak jumpa dia.

alhamdulillah, cantik tarikh dia keluar ye. selamat berpantang. saya tggu hari je ni. due kita sama 28.1, harap kuar sebelum due. mane tau dpat tarikh 21.1.21 😝

3y ago

sy pn 28hb 1 due..harap cepat keluar😄

alhamdulillah selamat berpantang puan 🥰 saya due 31 hb ni hihi tak sabar nak jumpa baby! semoga kita semua dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

Alhamdulillah All praises to Allah. Congratulations mommy. Selamat berpantang. Stay healthy baby comel. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sama due dgn kita tpi kita lum lgi ermm....doakn sy bersalin awal jugak ye...😘😘ada tips ke sis awal dri due...

alhamdulilah.. selamat berpantang.. saya pun ngah tnggu dy nk keluar.. tpi dh overdue dh ni.. hrap dy kluar awal.

Tahniah 😊 awk.. Awal ya 😅Bby boy biasa mmg mcm tu awal dr due, sy semua anak mcm tu juga awl semua

Awal 2 minggu dr due. Anak first ke sis? Sy due 24/3 anak first, adakah akan awal dr due ke?

alhamdulillah..selamat dtg syg..smoga mbesar dgn sihat dan baik ye syg..selamat berpntang sis