emergency czer

Hi mommy .. Pg td bangun menyusu dlm pkul 3am , sdr2 tmpat czer da basah , so decide dlm pkul 11am pg kk , smpai kk doctor ckp sy na belah sikit perut awak sbb na keluarkn air nie , tuhan jer tahu sakitnye tusukan pisau tu , so luka msih terbuka utk 3hari , hari isnin nt sy akn direfer ke hosp , klu infection da ta de , boleh jahit , klu ade lg , wallahualam .. Please pray for me mummy .....

1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan...takut dengar...

5y ago

Semoga awk dpat hadapi ujian ni dgn tabah...sy doakan awk semoga cepat sembuh ye...