chek upt+confiused sehh

sy biasa tido dlm pkul 12@1am dlm pkul 4am sy bgun n test upt tp line samar kne sluh dgn lmpu bru nmpk,then lpas sbuh sy tido smla dlm pkul 10@11am cmtu sy test upt yg lain plak,line double line n boleh nmpk jelas wlau sdikit samar,lpas tu ptg dlm pkul 7pm sy test plak dgn upt lain n lbh jelas bbanding upt pkul [email protected] pagi nie dlm pkul 4am lbh sy try lg test upt tp still jd mcm yg first smlam..jd nyee sy cnfiused la..sb org ckp urine wktu pg lg elok..sume result tu klua dlm brape mnit sje..yg upt ats tu wktu 7pm yg bwah dlm pkul 10am..yg dlm pkul 4am tk amek gmbr plak.. #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #jangandibully

chek upt+confiused sehh
3 Balas

Sama macam sy, cek ptg lebih terang sikit dri cek wktu pagi. insha'Allah semoga ada rezeki utk kita 🥰

2y ago

saya pun macam awak , mula mula akan samar lama sikit nanti terang 2 line

Mcm nak ke +ve. Ada harapan ni tapi mungkin terlalu awal. Test lagi selang seminggu

Cuba cek lgi seminggu lgi.garisan nombor Tu macam dah nk nampak.