Vitamin

Hi mommy's, nak tanya wajib ke mkan smua ubat ni bila dah masuk kndungan 6 bln keatas, dan apa kgunaan ubat ni smua? Sbb penah dgr org ckp yg folic asid tu yg nyuruh baby kuning nnti..?

Vitamin
48 Balas

Sy mkn smua ubat nurse n doc bg dr mula bukk buku... Smua tu vitamin dan kperluan utk ibu n baby.. Folic acid sy ambik dr 3bulan sblum kawen sbb nk ready nk preggy.. Rugi xmkn sis...ckp org jgn dgr unless die mmg nurse or doc gynae...

4y ago

Ok sis.. Tq sbb sudi bkongsi pndpat yer🤗