Ubat folic acid

Hye semua, sy nak tnya. Wajib ke minum ubat yg dr klinik bg tu utk minum stiap hari? Ada yg ckp wajib ada pula yg ckp tdak. Sy perlukan kepastian sbb sy muntah bila trcium bau ubat tu. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Wajib makan folic acid, sepatutnya sebelum pregnant dah kena makan. Nnti Kalau muntah bagitau nurse, so that nurse boleh tukar yang lebih sesuai dengan anda

asid folic perlu di amalkan sis utk mengelakkan kecacatan bayi

4y ago

oo klau mcm tu sy akn start mkn harini la. tq info sis