15week

Mommy mommy semua mula beli barang baby . Berapa minggu ya ?

23 Balas

sy start beli masa 18w haritu..beli sikit2,mggu ni beli bju,mggu dpn beli bnda lain pulak..skrg dh msuk 23w,dh byk brg baby yg ada..beli sikit2 xdela rasa terbeban sgt nk kluar duit skali gus cmtu.

3y ago

Kan, Saya pun mcm tu.. Nak beli sedebuk mmg xla, beli sikit2 x rasa sgt duit keluar.. Lagipun dah xlrt nak jln, mengah.. Baru 27w+ ni tambah dgn covid ni..