Barang baby

Hi mommy 💓..bila mommy beli barang baby..dah berapa Bulan baru start beli?

7 Balas

skang ni sng dh bleh beli on9, bleh jer nk beli ckit², sbln 2 3 brg pn okey dh.. klu dlu sumer kne g kedai so nk brjln tu ssh la ckit kne bw perot memboyot, klu dlu sy kumpul duit dlu mse 24 mggu dh start beli n 33 mggu dh stop beli xlarat nk jln lme² dh.. skrg ni bru 12 mggu pn dh start beli brg, on9 jer 🤭

2y ago

Saya dah tekan link, tapi tak kluar group pon. Boleh add kan no saya tak sis 01126513460. Terima kasih🌹

Saye strt 3bulan https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

2y ago

xbole join, tlg invite 0144001814..tq

Ank sulung masa 20w Ank kedua masa 17w Anak ketiga skrg bru 4w tapi brg dh complete dkm chart 100% tgu dlm 15-20w cntu nk checkout

Saya mula beli pada minggu ke 26. Buat senarai sebulan sebelum tu. 😊

Anak sulong 32 week Anak kedua start 28 week

7 bulan baru beli

7bulan baru beli