15week

Mommy mommy semua mula beli barang baby . Berapa minggu ya ?

23 Balas

30w baru check2 huhu

35 minggu

27 weeks baru beli

8 bulan kandungan

36 week bru bli

20w

Dah boleh start beli sket2 dri skrg...nnt xde laaa rase terbeban 😚😚😚

28 mggu da start beli sikit2 kot.tapi sebelum2 tu dah buat list awal2.tak nak terover beli and boleh bajet harga

Lepas tau gender baby trus gi beli 😂 sebelum check pun dah survey2 dulu

28 minggu..beli kat shopee je...husband yg tolong beli & pilih...sy setuju je..murah katanya...