Binatang

Hi mommy... Mommy masa tengah pregnant ni pernah tak sakiti binatang? Pukul sepak atau sebagainya. Ayah saya nasihat tak elok buat binatang masa tgh mengandung ni. Setakat ni saya tak pernah lagi sepak atau bunuh binatang. Cuma kalau kucing mengendeng saya rimas dan saya cuma marah2 je. Kadang terlepas sebab geram sangat. Lagi satu ulat gonggok. Saya geli sangat. Bulu naik meremang dan muka tu mula la naik muka geli2. Kalau dia dtg dkt dgn saya, saya akan amik penyapu dan penyodok dan cmpak kat luar. Ke tanah. Kadang bila saya buat saya risau tentang baby saya. Saya pikir balik adakah benda yg saya buat tu berdosa? ? Kadang bila saya pikir balik saya jumpa kucing tu dan minta maaf. Cuma ulat gonggok tu saya pesan jugak bnyk kali. Jgn la dtg dekat saya. Sbb saya takut akan sakiti kamu. Mommy pernah tak buat mcm ni masa mengandung? Dan anak sihat lepas bersalin? Pikiran saya bercelaru tambah takut. Banyak. Kali saya berdoa agar tiada apa2 pada baby saya. Risau sangat.... ?

2 Balas

Saya suka kucing tp time preggy mak pesan jgn dekt ngn kucing . Tp kucing2 luar rumh saya suka gesel2 kt kaki saya so trsepak saya pun cam awak rsa brsalah cari kucing tu balik bg dia mkn and ckp nk mnta maaf haha

5y ago

saya ada trbela ank kucing msa saya preggy sb cousin bawa anak kucing tp dia xbg so trpksa saya yg jgaxsb ksian tp mmg saya elak pgang klu trpksa pgang cept2 cuci tgn .. Awak try la google bhaya kucing untk org mngndung huhu

Tkpe janji jangan siksa bunuh binatang setakat sis buang gitu tkpe😊

5y ago

😊👍