jentik kucing

Saya ada bela kucing. Kucing saya mmg sangat nakal dan tak dengar kata. Kadang tak tahan sangat. Saya akan jentik telinga dia bila dia buat sesuatu yg salah. Cth berak dlm rumah. Takpa ka? Sbb saya mengandung 5bulan. Saya kadang takut jugak. Tapi sbb masa saya buat tu mmg terlupa. Cuma saya jentik jaa telinga dia. Bukan pukul kuat2. Suami pun kalau marah dia jentik jugak.

4 Balas

X ade ape saya pun bela gak haiwan lain Kat umah selain kucing cume jauh kan diri dari najis haiwan ngan bulu dia je tu pun atas nasihat pakar

Jentik je xpe puan....sy siap jentik ank2 yg lain🙊🙊 Slalunya yg xboleh tu dgn niat sengaja menyeksa haiwan

Sy pun sama kadang2 siap bergado berdarah seram,,, susah nk henti kn

Sy pn