Mmukul binatang tnpa sngja

Nak tnya klau kita tetampar kucing tu tanpa sngja sbb dia naik kat muka..mcm mna ye..ada orng ckp masa mngadung jangan pukul binatang tapi sya geram sngt sbb dah bnyk kli dia naik kat muka sya..

2 Balas

kurung la kucing tu kalau taknak naik kt muka/badan or cakar ke apa. dah pukul/marah tu nk mcm mana. minta maaf & lepastu kurung. kalau tak kurung nanti dia buat lg, kita pukul lg.

minta maaf jelah kat kucing tu. pesan kat dia jgn dekat dekat. kdg kucing ni paham je sebenarnya