jus oren sunquick

Hi mommy.. minum jus oren sunquick ni yg perisa pati sunquick dlm botol pastu kita bancuh sendiri tu ke? Ke air jus oren feel fresh or twister tu? Ke jus oren buah yg fresh kita blend sendiri?

27 Balas

Bila mengidam teruk kan kadang malas nak blend, malas nak beli jadi tengok gambar air jus oren pon jadi kadang haha. Kalau rajin beli lah, tapi tu lah bila dah mengandung ni perangai pelik pelik kadang. Tengok gambar air jus oren pon boleh kan haha