jus oren sunquick

Hi mommy.. minum jus oren sunquick ni yg perisa pati sunquick dlm botol pastu kita bancuh sendiri tu ke? Ke air jus oren feel fresh or twister tu? Ke jus oren buah yg fresh kita blend sendiri?

27 Balas

Jus oren botol tu pun boleh je...Bancuh sendiri boleh agak-agak berapa banyak nak letak..kalau bancuh sendiri bolehlah jugak kawal gula punya level supaya tak terambik lebih nanti.. But ikutlah mana mana air oren pun boleh

Kita dulu kan awak waktu pregnant tak tau kenapa obses sangat lah dengan jus oren twister tu. Tiap minggu 3-4 kali mesti kena minum. Nasiblah baby selamat sihat walafiat je. Risau jugak waktu teguk jus oren twister tu haha

Saya dulu ada terbaca dekat mana entah yang dia pregnant and mengidam nak minum jus oren twister tu. Then husband dia belikan berkarton-karton jus oren twister tu utk wife dia. Hehe untung wife dia

Pati i kurang sikit sis, tapi selalu dulu waktu pregnant minum feel fresh oren punya. Tu ada pulp oren so rasa puas sikit minum air oren. But tak selalu lah saya minum feel fresh oren tu. Macam seminggu sekali je

Kalau dulu syaa ambik yang just oren twister tu tapi tambah air masak sikit... hehehe.. sebab manis sangat bagi saya and kandungan gula dia boleh tahan jugakk.. so kena kawal lah jugak benda-benda macam ni

Tak tahulah kenapa tapi saya tak suka sangat minum jus oren botol waktu pregnant dulu. Asal bau je macam nak muntah. Alahan agaknya dengan jus oren botol waktu tu. Habis bersalin elok je minum haha

I prefer to have jus oren twister lagi compare to feel fresh oren. To me feel fresh oren tu macam too sour lah. Jus oren twister macam okay je tak sour sgat. But tak selalu lah I take them

4y ago

Masam better kot.. twister manis xelok..kandungan gula tggi..

Air jus oren botol biasanya kita beli yang pati jugak sis bukan kordial sebab kalau kordial banyak gula. Kalau beli pati jus oren botol tu boleh tambah air kurangkan manis gula sendiri

I dulu memula pregnant teringin jugak nak minum tapi risau punya pasal, last-last i tenung je gambar air jus oren tu haha. Siapa geng macam i tenung gambar air jus oren je hahaha

Mana-mana boleh sis..Asalkan air jus oren.. Feel fresh oren pun boleh, jus oren twister tu pun boleh. Tapi jangan lupa check kandungan gula untuk minuman ni.