Jus yg sesuai

Selain air putih,jus apa yg sesuai untuk mkn dgn folic acid ye?jus Oren sunquick boleh ke?

4 Balas

Saya selalu makan acid folic dgn sunquick oren tanpa gula tu. hehe. Tapi kdg kalau dia nk kluar mmg wuek jugak. hehe Lagi satu saya tak lalu jugak minum air masak kosong, kdg sya prh lemon sikit dlm air tu.

boleh je sis janji tak bubuh gula dlm oren tu .. sma mcm sya dlu First pregnancy sya xboleh nak minum air kosong auto muntah balik air tu 😂 endingnya minum oren Sunquick je

Dengan sunquick pon boleh jugak tapi tanpa gula la sbb saya x minum air masak so nurse syorkan saya minum ngan sunquick

Sy x dpat mnum air putih sis, sy mnum jus2 seja

2y ago

contoh jus yg sis minum apa ya?