jus oren??

Nk tya mummys smua kalo jus oren yg peel fresh tu, maniss sgt n nk tmbah air x???sye xde kncing mnis tpi tu lr kna berjaga laa kan..

13 Balas

Sy rasa peel fresh lbh masam berbanding Tropicana or yg lain. Sy mse mula2 preggy mmg nk mkn yg masam2,so mmg boleh minum peel fresh je utk hilangkan rasa loya.

boleh try jenama sunkist jus oren.. ada 2 jenis.. satu yg ada gula satu lagi mmg takde gula.. rasa pon masam2 pekat tak manis

Kalau ikutkan jus2 yg d dlm kotak tu x setanding dengan jus buatan sendiri..better sis amalkan jus yg fresh👍

5y ago

Tq ya sis

Kalau tambah air pun, still kandungan gula sama sis. Cuma mungkin rasa tawar je, cuma gula dia still sama

Better minum jus oren dari buah asli je , minuman bergula sebaiknya elakkan .

Sy akan tmbh air.. Tp skrg dah keluar peel fresh tanpa gula..

Kalau boleh beli yang no sugar added. Lagi okay kalau dpt buat sndri 😉

Kalau ditambah air, jumlah gula yg diminum tetap sama sis..

Mnis sgt yg tu sis...boleh tambah air

tambah air sis. Manis sgt tue