jus oren sunquick

Hi mommy.. minum jus oren sunquick ni yg perisa pati sunquick dlm botol pastu kita bancuh sendiri tu ke? Ke air jus oren feel fresh or twister tu? Ke jus oren buah yg fresh kita blend sendiri?

27 Balas

Doc & nurse pesan klu nk mnum jus mnumla jus yg kta buat sdri drp buah fresh & jgn tmbh gula.. jus dlm kotak, kordial, sunquick & sbgainya ada byk gula tmbhn.

Baru semalam husband buat fresh orange blend sendiri. Tambah gula sikit. Sedaaaap. Fresh rasa dari yang botol hehe 😋

dah minum sekotak feel fresh baru nak tgk sini.. Sebb rasa mual betul.. layan air oren tu.. sekrg okay sikit..

Better jus oren sunkiss yg kita blend sbb yg lain tu semua ada tambahan gula

Mana2 pon boleh sis. Makan vit kk dengan air oren pon boleh. 😇

Jus kotak tinggi gula. ambik yg blend sendiri jela

Kalau saya, prefer bancuh atau bland sendiri