Jantina Baby

Hi mommy. mingu ke brape kite boleh scan 5D & jantina baby ye?

8 Balas

24 weeks to 28 weeks dlm masa ni bleh buat scan 5D, nak tgok jantina baby utk scan 2D pun bleh dah tgok waktu 21 weeks dah bleh nampak jantina klu baby xmalu² 🤭

baik buat details scan + 5d terus ,, details scan tu penting biat masa 23-24w https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

detail scan pun buat ya lg penting. saya buat week 24. sekali la dgn 5d scan

Saya booking details scan and 5D, clinic suggest 25w. Hujung august nie

21weeks.. bergantung pada klinik slalu nya

yg penting details scan

20 week n above

26-32weeks