Scan 4d

Usia kandungan brape bln ye boleh scan jantina baby

15 Balas

sy g check up kat swasta.. aritu ngam2 18weeks g check up.. tye doctor nk tgok gender baby bole ke.. pastu dia cuba.. mmg terus nmpk.. jelas.. hehe. rezeki sy la.. sbb baby tk nyorok..

better 24 week ke atas...saye 22 week buat 2D advance pun cntik jer nampak hihihi

Kalau ikut perjalanan check up yg doc swasta bg sy tu, dlm 22 minggu ke atas

Ikut doc yg sy detail scan haritu, dia ckp better 27 week ke 30 week.

18week atas boleh nmpk klu tp lg sesuai cek masa 20week atas

For me 16weeks the doctor confirm the baby gender..

22wks keats..tp klu nk 3d/4d/5d scan 25 wks keats

Doc sy ckp 27week bru scan.

28 weeks paling cantik

20weeks keatas....