sharing photo scan jantina baby

Hi mommy2..jom kite share photo scan jantina baby? #25weeksbabygegurl? #22.02.2020

sharing photo scan jantina baby
50 Balas

Buat detail scan masa 20weeks dr kata baby girl. Harap2 memang babygirl la. Sebab baju banyak pink ropol2 ni😅. Kalau babyboy, semoga tabah ye anak pakai baju pink nanti🤣

alhamdullilahh rezeki semua dapat tengok boy or girl, tapi baby saya dia masih nak suprisekn bonda dengan baba dia sebab ritu scan dia elok bersila. hehe 🤭🤭

4y ago

xape sis.. cube lagi.. sy dkt 32 minggu bru dia nk tunjuk sape dia.. sy menanti2.

My baby boy 👶🏻 . 💕 inshaa Allah semoga urusan kita semua di permudakan 🤲🏻 Due : 16/10/2020 🤱🏻

doc cakp girl..tpi sya tak tau nak tengok..tpi baru ni scan cakap boy..entah la keliru sikit sis..hehe...yg pnting baby healty ..

20w doc tu kata 80% perempuan tp sy xpaham pn gmbar tu.kata doc tu scan bwh 24w kdg2 boleh berubah betul ke?huhuu.

4y ago

alhamdulillah..amin3. xkesah mana2 kn janji dia sihat 😊

Scan 5,11 .2019 Dokter cakap haritu rasa² perempuan .. First pregnt Sekarang dh 29weeks 3 day #cuba teka boy or girl

insyllah bby grl no 3 .. abag2 xsbar tunggu adk nya keluar.. 34week.. doa kn sy d mudhkn ursan srta ibu2 lain

Alhamdulillah .. saya pon girl jugak.. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. #33week2day

Im a boy! Baby no2. Alhamdulillah dah sepasang. Kakak die xsabar nak tgu adik kluar. #23w

Alhamdulillah doc ckp boy👶🏻😅 Ank ke 3 #now 24 minggu# #17-11-2020#