scan jantina

Kalau scan nk tgok jantina baby biasa brape week ya ?

43 Balas

Kalau kk pandai tengok 5 bulan dah nampak dah walaupun 2D , kk area saya doc tu tak pandai tengok 😅 , ulang2 sembang ngn saya suh scan klinik luar .. padahal kawan sy yg branak nak masuk 2 3 smua scan kk je ...

Saya haritu 14 week growth scan biasa tapi doctor bagitahu dah nampak pistol. Doktor cakap lelaki senang detect

6 - 7 bulan dah boleh, tapi biasa nya doktor akan suggest kan week ke berapa yang sesuai untuk tengok jantina.

Scan jantina paling cantik masa kandungan 4 bln+++ Biasa doct dh tau baby boy/girl. Kita pon senang nmpk masa scan nnt.

Depends sis, kadang2 15weeks dah Nampak da. Ada yg 20weeks keatas. Kdg2 baby sorok/kepit sampai ke lahir x Nampak 😂

Ada tak klau scan tengok jantina doc ckp boy tapi sekali keluar girl, siapa yang pernah kena mcm tu 🤔

Sy scan kndungan 7bulan pastu yg 3d bru nmpk pistol.tu pun baby malu nk tunjuk kt ibu n papa dia

Sy bru 14week... Dktr ckp 18 week buat detail scan.. Hrp2 dpt tgok gender skli..xsbr rsanya

Sya minggu depan baru scan,ada appointment dgn doc o&g..harap bby bgi kerjasama..

ni sy scan masa 20w..2d je..buat sekali ng detailscan..mmg jelas nmpk..hee

4y ago

Sama lh isteri sy..puas doc tu nk cmfirmkn boy or girl sb baby malu nk tunjuk