Menangis semasa pregy

Hi mommy.. mgkin soalan pelik. tapi nak tanya. ada tak mommy yg kadang2 nagis . ok ke nangis. sebb sedih ke , nk bagi lege. not too depressi..

2 Balas

normal ja klu jenis emotional. tp jgn menangis yg melampau sbb effect kandungan bayi. sedangkan marah pn takleh melampau sebab ada kes dia terlampau marah sampai keguguran. sbb tu time pregnant kena jaga emosi. tak kesahlah emosi menangis ka marah ka. sederhana takpa. dlm islam pn kena sederhana dlm apa jua 😊 InsyaaAllah

it's ok. cuma jangan terlalu lama sangat. sebab emosi kita pun akan mempengaruhi baby dlm rahim..