down

Hi mommys Kenapa ya sy mudah terasa, tersinggung, cepat sedih Kadang2 rasa nak nangis bila ada sesuatu yg tak kena. Mcm xdapat nk kawal perasaan ? #1st preggy

2 Balas

emosi ibu mngndung memng cpt terase...saya dr awal kndungn smpai skrng..jng la ada bnda yg cpt terse..msty air mata bergenang...kadng en suami tertinggi suara pn sya dh cpt rase nk merjuk walhal bnda biasa jha...kadng pujuk dry sndry...jng ikut emosi...😁😁

pembawakan baby kot, kita pon sama jugak masa preggy dulu. yang penting kena pandai kawal perasaan , buat something yang bole ceriakan diri .🧡