Kencing kotor

ada tips tak cara nak pulihkan kencing kotor selain makan ubat yg doktor bagi. Sebab saya memang susah makan ubat buat masa lani😪

2 Balas

byk kan minum air kelapa dan byk kan minum air putih..kencing kotor disebabkan kurang minum air putih.

bnykkan mnm air msak rebus barli mnm tnpa gula.. insya-allah nnti ok.. saya 3hari kna thn wad sbb kncg ktr..

3y ago

kena tahan wad ke?saya dah 2minggu cek kena kencing kotor. air mnum 2L++ sehari. nx week kena cek lagi.