JANTINA BABY APRIL 2024

hi mommy jom kongsi jantina baby yang akan lahir bulan April 2024 ni... sy scan 22mggu aritu nmpk mcm BOY.. ni nnt 30mggu nk scan lg utk detail skli

13 Balas

detail scan sbaik nya 20w ke 24w..mostly klinik xkn trima dah klau 30w..klau nk tgk jantina bila2 pun boleh rsa nya..sy buat detail scan hari tu 22w baby tak kasi tgk jantina..tggu nnt 28w scan kt kk bru tgk balik..hrap2 nampak laa 🤭

4mo ago

@mummy89 adaa..doc gtau jantina msa scan kt kk tpi x jelas sgt msa tu so doc ckp x cnfirm..pastu sy buat detail scan kt swasta masa 22w baby kepit so x nmpak 😂 nnt next scan kt kk 28w bru tgk balik confirm ke tak jantina..hrap2 baby tunjuk laa 🤭

details scan biasa 18-24w je blh buat. ada la klinik yg blh buat seminggu awal, seminggu lewat. tp range tu je. 30w baby besar dah susah nak tengok dah.. growth scan blh la buat.. dgn scan yg byk2 D tu..

detail scan better buat 18-24w. sono pum kata kalau fah lebh agak susah sbb baby dah besar. 5d takpe. sy due april 2024 scan since 18w ,detail scan masa 21w pastu chekup 23w and 28w semua nampak boy 😆

sebaiknya details scan dilakukan start dlm 20weeks. 30 weeks dh besar sgt baby. sy buat details scan haritu pun dlm 20weeks Dr buat.

awak.... detail scan mase 18-24w....tp klau scan gender, xpasti la limit bila.. baby sy scan boy, insyaAllah🥰

27w artu buat bby taknampak jantina sbb dia kepitt,nnti 29w nk buat lg,moga2 dia nak laa tnjukk

Saya scan minggu ke 27 tpi doktor x dpt tgok jantina sbb baby kuat gerak,,

Ada jer klinik buat detail scan 30 week. Semalam baru tanya kat klinik swasta

maksod awak nak buat detail scan ke?

4mo ago

detail scan sebaik nya antara 18w-26w awak. 30w mcm dah lewat sgt

30mgg dh xbuat detail scan. pttnya buat sms 22mgg tu