jantina baby

Salam mommy²...nk ty ada x yg buat detail scan/scan klnik swasta@kkia dgn jntina baby bila lahir lain jantina...tq mommy²yg sudi jwap??

2 Balas

Setiap kali scan doc cakap gegirl, last² yang keluar boboii. Preggy kalini doc cakap boboii. Tak tau la silap lagi or memang betul.

Dlu scan kt kk xnampak. G hspital pakar scan 3x girl. Sekali kuar boy. 😂

3y ago

puan nmpk ke bentuk kelamin dia? saya baru je lepas scan kata perempuan. tp saya rasa anak yg di kandung perempuan. sbb mmg nk laki ke atau mmg rasa laki taktahu laa