scan jantina

hi semua ibu due bulan mac 2024 . saya baru 18week .. dh boleh ke scan jantina?

18 Balas

dh bole scan dh tu. tp sama ada dia tunjuk atau x... mcm kita aritu 18week cek gender dia bole plk silang kaki xbg tgk .. last2 tnjuk juga. yela tu pon samar. better tggu buat scan details.. pon bole tau gender bby nnt

sy msa 19week pergi scan..baby xnak tnjuk boy or girl...lps tu mse 21week pergi rescan lagi skali doktor sruh..mse tu pun susah baby nak tnjuk kan diri...doktor kacau2..sruh sy mengiring..bru tahu gender baby..

blh ke . nk tau juga .next week scan 20w. hehe. sbb ank2 sy smua nyorok. semua surprise.. arap kndungn ke5 ni dpt la gegurl lg. bg kwn kakak pla .abg da ada kawn..hehe

sya 21 week scan.. trus nmpak jantina.. cuma ikot posisi baby jgak.. so sya pujuk baby sya makan coklat.. so mmg dia bgi kerjasama yg baik🥰🥰🥰

Saya masuk 18week minggu lepas dah boleh scan jantina baby, tapi scan kat klinik swasta yang ada 3d tu lagi senang tapi ikut posisi baby juga macamana.

tp bg sayaa kalau awakk scan sekarang pon takdak masalah klau kemudian pon takdak masalah . cumaa bergantung nasib laa dy nak tunjuk ke tak

sy scan masa 18week , nampak jelas . walaupun pd mulanya dia nak tutup . nasib doc sempat snap 😂

sy scan 18w, baby mmg tgh kangkang nmpk girl. mgkin bergantung pd posisi baby kot.

18w dh boleh nampak kalau baby awk aktif. Makan dulu biar perut full sblum g scan

App ni kata dah boleh dah tapi saya nak scan 20 week nanti hehe