Checkup klinik gov or swasta?

Hi mommy, i’m pregnant 3rd baby, tp my 2nd baby br 1yr4m.. i bersalin emergency czer dua2.. so supposedly i need to gap 2yrs before pregnant again.. so kalo p checkup kk kene mrh x sbb gap xckup 2yrs? Hehehe.. then kalo checkup swasta n bersalin swasta mcm mana procedure and fees die ek? Sbb i xde experience checkup n bersalin swasta seblom nie.. tp kali nie mcm nk consider swasta..

1 Balas

Sy try up status sis..hrp ada yg blh mmbntu mnjwb soalan sis ni 😉✌........