Checkup swasta

Ada x mummy2 dlm group ni checkup swasta tp bersalin gov? Buku Pink pun x ade... Yg ada buku checkup dari klinik swasta je.. Nk tanya klu kite bersalin gov x de buku Pink lepas bersalin ada x nurse dtg umah...

1 Balas

Kalau nak checkup swasta tp beranak gomen. Patutnya puan buka buku pink and bawa checkup swasta . So nnt akan ada nurse dtg rumah semua. Jd cuba tel klinik bedekatan tanya bole lg ke buka buku pink