Checkup swasta bersalin gov

Boleh ke checkup kat swasta tapi bersalin kat gov? Sebab plan nak bersalin kat kg...ada procedure apa2 yang perlu dibuat?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

kena ada kad pink dear. takut hosp tak terima. cuba tanya klinik ibu anak and explain your situation

3y ago

tapikan boleh je you try call klinik ibu anak, kata yang you follow up kat swasta, tapi nak bersalin kat gov boleh ke tak. sebab dulu i pun lambat g gov, dia minta buku kalau ada followup swasta