Checkup Swasta tapi bersalin di hospital gov

Boleh ke checkup swasta tapi bersalin di hospital kerajaan.. Biras saya dah masuk anak ke4.. anak 1 st je dia checkup dkt kk. Nanti time nk bersalin pergi hospital kerajaan, kena marah tak? Sbb saya tgk buku checkup hospital swasta biasa je..Tak tebal mcm kk punya. Tp memang details sama je mcm kk.

1 Balas

boleh je takde masalah pun. takde siapa yg marah baik nurse or dr. asalkan ada record sepanjang pregnancy untuk diorg rujuk.