Pampers

Hi mommy, cuba share sikit anak2 mmy pki pampers apa. Saya dah try pet2, huggies, mamy poko(kerap bocor), now pki drypers wee2 dry tp asyik merah2 je area kemaluan. Cuba bg suggestion. Tq semua?

25 Balas
Tulis jawapan

Masa NB sy guna mikubi n drypers n petpet. Sekarang saya baru je tukar sz dia ke S.. sy guna huggies.. So far Alhamdulillah okay.. Still try n error.. Tp pilihan drypers n petpet

Diapex.. Tahan

9mo ago

Alhamdulillah

VIP Member

daipex wonder pants 👍🏻👍🏻

genki dgn whoppee pilihan mommy..selalu ada promotion kt giant murah dan selesa pakai gitu

Saya pakai drypers, genki, huggies dan Tesco brand. Sbb anak2 saya semua x de alahan.

Kami pilih diapex... Kering sentiasa... Dah kemcing banyak pun x bocor

Nappies by The Manja Company. Boleh beli di sini shopee.com.my/themanjaco 🤗 InshaaAllah ok 👌🏼

Try merries.bgus sgt2.kering je even baby kncing byk.

Dulu saya pakai pamper huggies skg x guna huggies lg,klau menurut saya huggies mudah bocor,macam baby saya 2/3x dah bocor.so skg saya ganti guna genki , pemperspun x mudah bocor.

9mo ago

Ya betul tu mom

VIP Member

Petpet ade byk. Saya bg baby pakai petpet night tape sbb yg ni yg ok dgn baby. Kalau petpet comfort mudah bocor klo baby berak byk.