Pampers

Hi mommy, cuba share sikit anak2 mmy pki pampers apa. Saya dah try pet2, huggies, mamy poko(kerap bocor), now pki drypers wee2 dry tp asyik merah2 je area kemaluan. Cuba bg suggestion. Tq semua?

25 Balas

sis guna mamypoko yang mana? ada kuning, ada biru, ada pink. saya guna mamypoko pink airfit, bagus x bocor n x rash. sbb jenis dia kapas. kalau anak saya guna brand lain pun dia jd rash. kesian. kalau contoh anak sis, 9kg, 10kg ke 11kg ke 6 to 11kg size M, sis ambil size L. so dia x bocor. sebelum tukar pampers lap dlu guna wet tissue, lepas tu letak ubat nappy cream.