Pampers

Hi mommy, cuba share sikit anak2 mmy pki pampers apa. Saya dah try pet2, huggies, mamy poko(kerap bocor), now pki drypers wee2 dry tp asyik merah2 je area kemaluan. Cuba bg suggestion. Tq semua?

25 Balas

Dari newborn anak sy mmg pakai mamypoko tp xpernah pulak bocor. Rash ke merah2 ke mmg xde. Yg penting jgn la biar lama2

4y ago

Maybe baby sis kencing byk. Tp xpe sis boleh tukar2 brand sampai baby selesa xbocor. Sbb brand mamypoko klu utk newborn ada 1 jenis je xsilap sy. And klu dah start size punya yg biru pink pants Air fit tu yg terbaik

Sy pakai mikubi. Beli kt shopee. Pampers tesco fred &flo pn ok. Dah try pureen, genki, drypers weewee dry...x sesuai.

4y ago

Ohhh. Tp dlm situasi skrg nk beli online takut sikit. Igt nk try genki atau whopee.

Nappies by The Manja Company. Boleh beli di sini shopee.com.my/themanjaco 🤗 InshaaAllah ok 👌🏼

genki dgn whoppee pilihan mommy..selalu ada promotion kt giant murah dan selesa pakai gitu

Saya pakai drypers, genki, huggies dan Tesco brand. Sbb anak2 saya semua x de alahan.

Pkai yg mhl sikit..kekdang ad yg sensitif awl2... Pkai drypers touch...lama2 ok la tu

Saiz kot sis. Mungkin anak sis kecil dari saiz pampers tu. Sbb tu bocor.

Kami pilih diapex... Kering sentiasa... Dah kemcing banyak pun x bocor

Pampers drypers wee wee dry.. alhmdulillah ok..sesuai dgn baby

Try merries.bgus sgt2.kering je even baby kncing byk.