Tips Jalan Jauh

Mommy ade tips tak cemana x nk baby meragam bila jalan jauh... Sbb mggu depan sy nk balik kg naik ktm....dr sini ke kg ade lah dalam 3 jam cm tu... Risau takut baby meragam je... First time nk bawak baby balik kg naik ktm ni

1 Balas

Kalau tahu timing tidur anak, lg bgs. Beli tiket waktu anak tidur..contohnya pagi..oh, make sure bedung baby sbb dlm tu sejuk..kalau baby menyusu bdn, standby nursing cover. Pilih seat yg tak berdepan dgn org lain. InsyaAllah ok...

4y ago

Tq mommy...mcm nk g berjuang pulak 🤣🤣