Berjalan jauh bila dah sarat

Hai semua..kalau kndungan dah 35w or 36w sesuai x nak bejalan jauh atau blik kg perjalanan yg lbih 3 jam..sy serba salah nk blik kg ke x..

6 Balas

Sy skrg 35weeks..tp adik ipar nk kawen masa sy 37w nnt.. jauh kt melaka sana😭😭😭 pun sy xdpt balek rasanye.. risau kang teberanak.. Hati mengatakan tidak.. ikut kata hati je la.. bkn xnk balek tp tu lah hakikatnya..

4y ago

Serba salah dibuatnya kan dlm keadaan mcm ni..

Kalau sy mmg xpergi sbb xbrani dah time tu...suami pon phm....sbb sy ade sejarah bsalin awl....n sy kalau bersalin sakit tu xlama sgt...bby kalut nk klua je...takut pergi jauh2 xdan bersalin kat spital nati

4y ago

ouh.. mcmtu.. okay sis.. terima kasih ye

35 tu okay lg kalau 36w tkt brnak dkt dlm keta,kita tktaw bila ms ja bby bley lhir,tp apa pun fkr positive

Blik jelah tp kena siap sedia semua lam keta tu n pstikn awk duduk lm keadaan yg selesa

sy ok je janji jgn pnt sgt berhenti di rnr untk rhtkn bdn ulitu y doc pkr pesan.

Boleh.. letak bantal d belakang...