Jalan jauh lepas bersalin

Nak tanya. Ada x sesiapa ada pengalaman bersalin yg lepas bersalin baru balik ke kg. Sy ddk kL & plan nk bersalin di kL lepas tu baru balik pantang di kg (kelantan). Boleh ke jalan jauh lepas bersalin?#advicepls #bantusharing #mommybuntu

2 Balas

biasa mcm jauh sgt x digalakkan....sbbnya nti lm duk dlm kete duduk shj nti jd xselesa ...tp depend kut pd org tu cmne.. handle the situation...wallahualam.tp xpe sy try up status puan ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka ttg perjlnn balik kg selepas bersalin..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

saya dok terengganu. nk pntang kt kmpong kt selangor. tp ni baby first. terpikir yg x tau lagi nk handle baby lagi2 dalam keta nanti. pastu macam nk redho je lah pantang mane pon.