Susu Anmum Materna perisa coklat

Assalam momies smua , ada tak sni pglaman mnum susu anmum materna perisa coklat tu ? ok tak ? sblm ni mnum yg perisa vanilla tp tula keputihan sy teruk & rasa mual pastu tukar yg coklat Alhamdulillah kuptihan sy normal balik pastu mesra tekak pla .. Tp kwn ada ckp npa mnum prisa coklat ? tgk hasil dari mnum coklat2 anak kdua dia bkulit gelap . Hmm btl ka effect wrna kulit bby pula ? 🤣 alahaii mcm2 . kot² kt sni ada pgalaman , boleh share tak? sy ckp kat dia tak kot , ikut genetik juga . tp husbnd dia siap backup x lah , boleh je paksa warna . amboi ! #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

Susu Anmum Materna perisa coklat
2 Balas

saya ada minum yg sample. sbb nak tgok bole go ke tak, sebab saya tak reti minum air cokelat ,tapi tak bole juga. tapi rasanya ramai je yg amik chocolate dari ori. bab warna kulit ni mcm tak pasti pula. ke dia terkenan or mengata sesapa ke masa pregnant. 😅 .

2y ago

Haha kan sis btl jga .. tq eh sudi jwb 😘

mana ada effect huhu tgk kpd kulit mak ayah dia la. huhu

2y ago

ahahaha kan , tula sy kata kt dia ikut genetik gak . tp hm tak knon . aduhai laa mulut manusia 🤣