Anmum materna was GOOD

Susu ni sedap sgt, biasa tak boleh mnum susu sbb muak. Tapi yg ni boleh n sedap. Mnum sgelas dh rasa kenyang ❤️

9 Balas

dlu sy minum susu ni tp berat bdn mendadak naik..sbb gula dia tggi...nurce2 pon ckp klu yg xde mslh kekurangan berat atau xde mslh baby kecik ..xperlu minum susu ni...nanti gdm tinggi...lps sy tkr susu lain alhamdulilah berat sy maintain sesuai ikut usia kehamilan..xmendadak naik..

saya pun minum tapi yang coklat😋 memang sedap tapi org kata nnti anak besar dalam perut susah bersalin. saya pun stop and minum susu kambing hi goat je😥

Sya minum yg perisa coklat , sedap😋 . Walaupon ramai kata tinggi gula tpi Alhamdulillah 2 kali minum air gula takda sangkut gdm

Saya pun minum , dulu cuba coklat , pstu try yg biasa ❤️ not bad sedapnya . Saye minum mase sahur suam" . Kenyang ✨

Pernah cuba susu ni (sample daripada klinik).. tak sesuai dgn sy

Nurse ada bgtau susu anmum ni high sugar ... Takut GDM nnt ...

Saya minum yg coklat. Alhamdulillah boleh telan hehe 🤣

Sya pun mnum ni..baby masa lahir 2.90kg,,ok la

tinggi gula.. berhati2 takut sangkut gdm